Tandarts in de wolken

Altijd beschikbaar, overal bereikbaar

Door met Novadent vanuit de Cloud te werken kunt u zorgeloos doen wat u het liefste doet: uw patiënten behandelen. Met deze aanvullende dienst, Tandarts In De Wolken, staat alle privacy gevoelige informatie niet meer fysiek op de praktijk, maar in een beveiligde virtuele omgeving.

Wij helpen graag bij het bewust en aantoonbaar beveiligen van uw praktijkdata in lijn met de AVG. Veel zorgverleners geven aan dit lastig te vinden. Daarom zal een ervaren accountmanager u tijdens de overstap naar TIDW persoonlijk begeleiden.

De diensten van Tandarts In De Wolken zijn in 2012 geïntroduceerd. Complan was hiermee de eerste leverancier van tandheelkundige software die een Cloud oplossing aanbood. Het aantal gebruikers is sindsdien fors gegroeid en ondertussen hebben we bijna 500 servers onder ons beheer..

Ons Tandarts In De Wolken platform is zo ingericht dat het gehele beheer en beveiliging door ons verzorgt wordt. Voor u als gebruiker zijn de aanpassingen minimaal, u blijft werken met de vertrouwde en betrouwbare Novadent software.

Informatie aanvragen

Vraag nu informatie over Novadent aan via onderstaand formulier.

Onze Accountmanagers komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs.

Elke praktijksituatie is immers uniek en vraagt om een gepersonaliseerd traject. U kunt via het e-mailformulier op deze pagina direct uw gegevens achterlaten waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen voor meer informatie of een afspraak.

Losse e-mail sturen: info@complan.nl
Direct bellen: 0229-266 606