Novadent M

Voor de mondhygiënisten

Novadent M is een versie van Novadent speciaal voor de mondhygiënist en mondzorgkundige. Voor Novadent M hanteren wij speciale tarieven.

 

Paro-module

Via de paro-module bouwt u eenvoudig een compleet mondhygiëne-dossier op; van anamnese tot pocketmeting en rapportage.

De Paro-module is toegankelijk vanuit de behandelkaart en de laatst opgenomen paro-meting en DPSI score zijn direct in het behandelscherm zichtbaar.

Uw parometingen kunt u digitaal verwerken in de parostatus in de paro-module. U werkt hier per kwadrant en kunt zelf uw invoervolgorde bepalen. Na het vaststellen van de invoervolgorde springt het programma zelf van cel naar cel en door de kwadranten. Invoer kan met muis, voetmuis, toetsenbord of touchscreen.

Plaque- en bloeding-percentages, PESA, PISA en DPSI score worden automatisch berekend aan de hand van de ingevoerde metingen. Tevens is de fase van het paro-protocol bij de meting op te slaan.

Via ‘Vergelijken’ in de paro-module kunt u heel eenvoudig twee paro-metingen in het scherm verglijken.

Twee metingen naar keuze (standaard de laatste twee) worden hier onder elkaar in het scherm getoond. Met de vergelijk-knop wordt door een groene of rode kleur de voor- of achteruitgang ten opzichte van de eerdere paro-meting weergegeven.

Rapportage, notities, scores en overige

Via onderdeel Rapportage kunt u alle gewenste gegevens vanuit de paro-module eenvoudig aan uw verwijzers rapporteren. U kunt uw rapportage verslag met daar aangekoppeld de eventueel opgenomen parostatus, anamnese gegevens of overige behandelnotities met één druk op de knop uitprinten of mailen.

In de paro-module heeft u diverse tabbladen voor het registreren van een mondhygiëne-anamnese, maken van notities, opstellen van rapportage-verslagen en het bijhouden van een compleet trajectverslag van het doorlopen paro-protocol. U kunt hierbij handig gebruik maken van vooraf op te stellen standaard teksten voor veel voorkomende zaken.

Tevens bevat de paro-module een risico analyse (ontwikkeld door het UMCG) voor het vaststellen van de aanbevolen recall-frequentie en de mogelijkheid uw metingen in grafiekvorm weer te geven en te vergelijken.

Informatie aanvragen

Vraag nu informatie over Novadent aan via onderstaand formulier.

Onze Accountmanagers komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs.

Elke praktijksituatie is immers uniek en vraagt om een gepersonaliseerd traject. U kunt via het e-mailformulier op deze pagina direct uw gegevens achterlaten waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen voor meer informatie of een afspraak.

Losse e-mail sturen: info@complan.nl
Direct bellen: 0229-266 606