Novadent

Een onmisbaar element in de mondzorg!

Ons softwarepakket Novadent beschikt over alle onderdelen die nodig zijn voor een optimale praktijkvoering. Het pakket kan aangepast worden naar de werkwijze op de praktijk en de wensen van de individuele gebruiker. Hierdoor is het geschikt voor tandartsen, mondhygiënisten, jeugdtandverzorging en bijzondere tandheelkunde. Ook voor grote groepspraktijken waar meerdere disciplines samenwerken biedt Novadent een totaaloplossing.

Het pakket is erg uitgebreid en, ook als we het zouden willen, kunnen wij u hier niet alle mogelijkheden laten zien. Hieronder vindt u een korte omschrijving van drie onderdelen; de Agenda, Behandelkaart en Paro-module.

Als u meer informatie wilt omtrent de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag telefonisch of per mail te woord om al uw vragen te beantwoorden!

Agenda

De agenda bestaat uit meerdere duidelijke overzichten in welke u de agenda’s van meerdere medewerkers, stoelen of zelfs praktijklocaties naast elkaar kunt weergeven. De baliemedewerk(st)er heeft dus zicht op de gehele praktijkbezetting. In de behandelkamers kunt u het dagschema standaard laten weergeven op het scherm en door gebruik te maken van de wachtkamer module kunt u ook direct op het scherm zien welke patiënten er af- dan wel aanwezig zijn.

Binnen de werkschema’s kunt u gebruik van type planning, hiermee kunt u een vaste tijd aan de verschillende soorten afspraken koppelen. Bij gebruik van de plan-module voor het maken van afspraken zoekt het programma automatisch naar een plek in de agenda welke voldoet aan de door u aangegeven criteria, voorkeuren van de patiënt n de ingestelde planning typen.

De agenda is gekoppeld aan een wachtkamermodule waarin bijgehouden wordt welke patiënten aanwezig zijn. Wanneer u een barcode-lezer aansluit kunt u het aanmelden van de patiënten volledig automatiseren m.b.v. een afspraakkaartje of patiëntenpas met barcode. Een andere mogelijkheid is om patiënten zichzelf aan te laten melden door middel van een aanmeldzuil. U kunt natuurlijk vanuit de overzichten afspraakkaartjes, -herinneringen, en –bevestigingen uitprinten en per email of per SMS versturen.

Als extra functionaliteit bieden wij ook een Webagenda aan, voor meer informatie neemt u contact op met onze afdeling sales.

Behandelkaart

Novadent is gebouwd rond de behandelkaart. Naast het bijhouden van het complete patiëntendossier, kunt u vanuit hier alle onderdelen openen. De behandelkaart bestaat uit een hoofdscherm met behandelgegevens en verschillende sub-onderdelen met daarin o.a. patiëntgegevens, notities en correspondentie van de geselecteerde patiënt. Ook de parodontologie-, implantologie-, en orthodontie-module vindt u in de behandelkaart.

Het hoofdscherm van de behandelkaart is naar wens in te delen; zo kan de status praesens gewisseld worden met een status van de laatste pocketmeting en kan er een overzicht met toekomstige afspraken, een behandelplan en een herinnering aan bijv. te maken bitewing worden toegevoegd. Tevens kunt u vooraf behandelreeksen instellen, zodat u snel en efficiënt kunt werken.

Om aan de stoel een compleet overzicht van alle gegevens te hebben, kunt u naast de kaart een agenda-bar, stopwatch en/of foto-strip weergeven.

U kunt heeft hierdoor een overzicht van uw werkdag en kunt u eenvoudig een behandelkaart van een patiënt of van alle gezinsleden openen, kijken hoeveel tijd er is verstreken of direct benodigde foto’s bekijken.

Parodontologie

In de paro-module stelt u eenvoudig een compleet mondhygiëne dossier op. Behandelverslag, pocketstatus en aanvullende notities kunt u met één druk op de knop in een rapportage aan de verwijzer verwerken.

Klanten vinden het vooral prettig dat er een functie is waarmee u gemakkelijk de volgorde van het invoeren van de parostatus vooraf kunt instellen. U kunt vijf volgordes tegelijkertijd opslaan, dit kan dus op gebruikersniveau ingesteld worden zodat iedereen op zijn of haar manier kan werken.

Kijkt u voor meer informatie over de paro module op deze pagina.

Bent u een mondhygiënist? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor gereduceerde tarieven.

Informatie aanvragen

Vraag nu informatie over Novadent aan via onderstaand formulier.

Onze Accountmanagers komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs.

Elke praktijksituatie is immers uniek en vraagt om een gepersonaliseerd traject. U kunt via het e-mailformulier op deze pagina direct uw gegevens achterlaten waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen voor meer informatie of een afspraak.

Losse e-mail sturen: info@complan.nl
Direct bellen: 0229-266 606