Novadent

Een onmisbaar element in de mondzorg!

Overzichtelijke patiëntenkaarten, een gebruiksvriendelijke agenda, een boekhouding voor uw praktijkadministratie, een uitgebreid correspondentiepakket, keuze voor zaken als een webagenda of SMS-diensten en een volledig geïntegreerd röntgenpakket.

De kosten van Novadent zijn zo gemaakt dat zowel kleine als grote praktijken naar verhouding betalen.
Het zal dus niet voorkomen dat u als solopraktijk evenveel betaald als een grote groepspraktijk.

Hieronder vindt u enkele modules die onderdeel zijn van het Novadent pakket.

Behandelkaart


Het complete patiëntendossier houdt u bij vanuit de behandelkaart. Dit is tevens de spil van Novadent waar vanuit alle onderdelen van het pakket met één muisklik te openen zijn.

De behandelkaart bestaat uit een hoofdscherm met behandelgegevens en verschillende sub-onderdelen met daarin o.a. patiëntengegevens, notities en alle inkomende en uitgaande correspondentie van de geselecteerde patiënt.

Het hoofdscherm van de behandelkaart is naar wens in te delen: zo kan de status praesens gewisseld worden met een status van de laatste pocketmeting en kan er een overzicht met toekomstige afspraken, een behandelplan en een reminder aan bijv. te maken bitewings worden toegevoegd.

Het behandeljournaal zelf is naast de uitgevoerde of te begroten behandelingen uit te breiden met attentie regels voor verzonden correspondentie, aanwezige foto’s of resultaten van DPSI-score, endo-meting of medische anamnese.

BSN controle en controle op verzekeringsrecht, (Vecozo) zijn direct vanuit de behandelkaart toegankelijk en inbegrepen in de Novadent basismodule.

Parodontologie

Via de paro-module bouwt u eenvoudig een compleet mondhygiene-dossier op.

Behandelverslag, pocketstatus en aanvullende notities kunt u met één druk op de knop in een rapportage aan de verwijzer verwerken.

Daarnaast kunt u overzichtelijk twee pocketmetingen op het scherm met elkaar vergelijken (incl. voor– en achteruitgang op scherm tonen) en bevat de paro-module PESA en PISA score berekening en risico-analyse aangaande het nazorg traject.

Correspondentie

Uitgaande correspondentie wordt automatisch verwerkt in een digitaal archief en bij de patiënt of relatie opgeslagen.

Inkomende correspondentie is eenvoudig vanuit de e-mail te importeren of in te scannen zodat u ook deze in het digitale patiëntendossier kunt opslaan.

Verwijsbrieven, offertes en foto’s kunt u via de correspondentie-module aan de patiënten mailen en ook controle-oproepen of afspraakherinneringen stuurt u per E-mail of SMS.

Webagenda

De Complan Webagenda gebruikt u gekoppeld aan ons tandarts softwarepakket Novadent.

De patiënten van uw praktijk kunnen via de webagenda een afspraak in uw praktijk maken, hun toekomstige afspraken bekijken en afspraken afzeggen.
U bepaalt als beheerder van de webagenda welke type afspraken de patiënt wel of niet kan maken en/of afzeggen en op welke dagen en tijdstippen de patiënt een afspraak bij uw praktijk kan maken.

De webagenda op deze site is een voorbeeld van een webagenda zoals hij er voor uw praktijk zou kunnen uitzien. Natuurlijk wordt deze voor uw praktijk helemaal aangepast naar de stijl van uw eigen website.

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal …

Lees verder