Tandarts in de wolken

De kroon op uw praktijkautomatisering

Door met Novadent vanuit de Cloud te werken kunt u zorgeloos doen wat u het liefste doet: uw patiënten behandelen. Met deze aanvullende dienst, Tandarts In De Wolken, staat alle privacy gevoelige informatie niet meer fysiek op de praktijk, maar in een beveiligde virtuele omgeving.

Wij helpen graag bij het bewust en aantoonbaar beveiligen van uw praktijkdata in lijn met de AVG. Veel zorgverleners geven aan dit lastig te vinden. Daarom zal een ervaren accountmanager u tijdens de overstap naar TIDW persoonlijk begeleiden.

De diensten van Tandarts In De Wolken zijn in 2012 geïntroduceerd. Complan was hiermee de eerste leverancier van tandheelkundige software die een Cloud oplossing aanbood. Het aantal gebruikers is sindsdien fors gegroeid en vanaf medio 2018 wordt er gebruik gemaakt van een tweede datacenter om aan de grote vraag te kunnen voldoen.

Bestaande Novadent gebruikers kunnen hun pakket blijven gebruiken zoals zij gewend zijn!

De vijf voordelen

1. Als u te maken krijgt met bijvoorbeeld diefstal, brand of waterschade in de praktijk, dan staat uw data veilig in ons datacenter. U start simpelweg een nieuwe computer op of maakt via uw smartphone contact met de Cloud. Vervolgens kunt u direct verder werken. 

2. Het merendeel van het ICT beheer wordt u uit handen genomen: het maken van back-ups, het verwerken van updates en installeren van certificaten wordt voor u verzorgd. 

3. U werkt in een NEN 7510 / ISO 27001 gecertificeerde omgeving. In lijn met de AVG heeft u hiermee een aantoonbare en bewuste keuze gemaakt voor de beveiliging van uw praktijkdata.

4. Op de werkplekken kunnen voordelige systemen gebruikt worden met eenvoudige specificaties. Ook maakt u gebruik van een virtuele server van Complan die door ons wordt onderhouden en nooit verouderd raakt, te klein of te traag wordt. 

5. Indien u meerdere praktijklocaties of een mobiele praktijk heeft kunt u alle patiëntendossiers vanuit één centrale database benaderen.

Informatie aanvragen

Vraag nu informatie over Tandarts in de wolken aan via onderstaand formulier.
Wij nemen dan telefonisch en per e-mail contact met u op.Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om goed te kunnen reageren op uw gestuurde e-mail. Deze wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

U gaat akkoord om informatie per e-mail te ontvangen.


Interesse?

Neemt u dan gerust contact op met onze afdeling Sales.

Onze Accountmanagers komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs.

Elke praktijksituatie is immers uniek en vraagt om een gepersonaliseerd traject.

U kunt via het e-mailformulier op deze pagina direct uw gegevens achterlaten waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen voor een afspraak en meer informatie.

Losse e-mail sturen: info@complan.nl
Direct bellen: 0229-266 606

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder