Tandarts in de wolken

De kroon op uw praktijkautomatisering.

Bij een werkplek in Tandarts In De Wolken maakt u gebruik van een virtuele server in een NEN 7510 / ISO 27001 gecertificeerde omgeving. U werkt dan niet meer lokaal op uw computer, dus staat er geen privacy gevoelige data meer in de praktijk. Hiermee maakt u een belangrijke stap op weg naar een goede AVG implementatie. Dit betekent dat uw patiëntendata aantoonbaar beveiligd is.

Het Novadent programma blijft hetzelfde.

De vijf voordelen

1. Het merendeel van het ICT beheer wordt u uit handen genomen: het maken van back-up’s, het verwerken van updates en installeren van certificaten worden voor u verzorgd. Wij zorgen ook dat u altijd de benodigde database en Windows versie heeft.

2. Uw data staat altijd veilig op een server in het datacenter. Zelfs al krijgt u te maken met brand, waterschade of diefstal: u start simpelweg een nieuwe computer op of maakt via uw smartphone of tablet met een beveiligde verbinding contact met de Cloud en u kunt direct weer verder werken.

3. U werkt in een NEN 7510 / ISO 27001 gecertificeerde omgeving. Over de beveiliging van uw patiëntgegevens hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

4. Uw Novadent pakket is vanuit meerdere locaties tegelijkertijd te benaderen. Heeft u een mobiele praktijk of werkt u op meerdere praktijklocaties, dan zijn alle patiëntendossiers vanuit één centrale database te benaderen.

5. Staat u voor de investering van nieuwe hardware? Bij Novadent Cloud bespaart u de kosten voor een nieuwe server. Tevens kunnen op de werkplekken voordeligere systemen gebruikt worden met eenvoudige specificaties. U maakt gebruik van een virtuele server van Complan die door ons wordt onderhouden en nooit te klein, te traag of verouderd zal worden.

Informatie aanvragen

Vraag nu informatie over Tandarts in de wolken aan via onderstaand formulier.
Wij nemen dan telefonisch en per e-mail contact met u op.Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om goed te kunnen reageren op uw gestuurde e-mail. Deze wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

U gaat akkoord om informatie per e-mail te ontvangen.


Interesse?

Neemt u dan gerust contact op met onze afdeling Sales.

Onze Accountmanagers komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs.

Elke praktijksituatie is immers uniek en vraagt om een gepersonaliseerd traject.

U kunt via het e-mailformulier op deze pagina direct uw gegevens achterlaten waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen voor een afspraak en meer informatie.

Losse e-mail sturen: info@complan.nl
Direct bellen: 0229-266 606

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal …

Lees verder