Wie zijn wij

Complan is in 1983 opgericht door tandarts M.S.M. de Jong. Zijn praktijkervaring is nog altijd terug te vinden in de opbouw van onze software. Het zo efficiënt mogelijk invoeren en declareren van behandelingen staat centraal.

Vanuit ons kantoor in Hoorn (NH) leveren wij onze producten en diensten aan mondzorgpraktijken door heel Nederland. Voor ons TIDW platform maken wij gebruik van meerdere datacenters op diverse plekken in Nederland. Mede door onze persoonlijke betrokkenheid en inventieve aanpak zijn vele praktijken al jaren tevreden gebruikers.

In de loop der jaren is Complan uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbare partner voor automatisering in de mondzorg.
.

Support

De afdeling Support bestaat uit een team van ex-tandartsassistentes die weten wat er in de praktijk speelt. Naast de handleiding, die u met de F1 toets in Novadent kunt openen, kunnen zij u wegwijs maken in het pakket en helpen deze zo efficiënt mogelijk te gebruiken. 

Technische support en support op lokatie

Voor technische support en support op locatie verwijzen wij u naar de diensten van Draads. Zij kunnen u helpen bij installatie op locatie van de Novadent software. Ook kunt u bij hen terecht voor installatie en support voor randapparatuur. Klik voor meer informatie over de diensten van Draads.