SMS-module

Met de SMS-module kunt u uw Novadent pakket uitbreiden met de mogelijkheid SMS-berichten te versturen aan uw patiënten.

Met de SMS-module kunt u uw Novadent pakket uitbreiden met de mogelijkheid SMS-berichten te versturen aan uw patiënten.

SMS-berichten versturen vanuit uw praktijksoftware is al enige tijd mogelijk in Novadent. De laatste tijd is deze methode van communiceren met de patiënt echter steeds meer in opkomst.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen altijd een mobiel binnen handbereik, hierdoor heeft een SMS vaak meer effect dan bijvoorbeeld een E-mail of kaartje. Dit maakt SMS-berichten steeds meer één van de meest doeltreffende, persoonlijke manieren van communiceren.

Uit onderzoek blijkt dat in tandartsenpraktijken per week gemiddeld iets meer dan één uur ingeplande werktijd verloren gaat doordat een patiënt zonder bericht niet op de gemaakte afspraak verschijnt. Een herinnering per SMS aan (het maken van) een afspraak is een efficiënte methode om dit tijdsverlies terug te dringen.

Tezamen met de vermindering van uitgaven aan papierwerk en porto zorgt de SMS-module op deze wijze dus voor een substantiële kostenbesparing in uw praktijk!

Functies SMS-dienst:

Afspraakherinneringen sturen per SMS.
Recalls/ controle-afspraak oproepen sturen per SMS.
Losse SMS-berichten aan een enkele patiënt of een groep patiënten sturen.
U bepaalt zelf voor welke afspraken u wel of geen herinneringen per SMS stuurt.

Webagenda

De Complan Webagenda gebruikt u gekoppeld aan ons tandarts softwarepakket Novadent.

De patiënten van uw praktijk kunnen via de webagenda een afspraak in uw praktijk maken, hun toekomstige afspraken bekijken en afspraken afzeggen.
U bepaalt als beheerder van de webagenda welke type afspraken de patiënt wel of niet kan maken en/of afzeggen en op welke dagen en tijdstippen de patiënt een afspraak bij uw praktijk kan maken.

De webagenda op deze site is een voorbeeld van een webagenda zoals hij er voor uw praktijk zou kunnen uitzien. Natuurlijk wordt deze voor uw praktijk helemaal aangepast naar de stijl van uw eigen website.

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal …

Lees verder