Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Complan, Novadent en uiteraard Tandarts In De Wolken.


img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
U kunt deze hier op onze website vinden onder het kopje Downloads.
Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u suggesties hebben voor een helpkaart stuur dit dan naar cursus@complan.nl

Wij danken u voor uw feedback en hopen dat deze helpkaarten het gemakkelijker maken zaken in Novadent te regelen.

Vrolijke groet,

Uw cursusleiders.

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal 2018 volledig operationeel zijn. Hiermee zal de capaciteit fors worden uitgebreid en kunnen de aanvragen voor Tandarts In De Wolken in een hoger tempo worden afgehandeld.

img

Webagenda 2.0

Vrijdag 01.06.2018

Wij hebben een nieuwe Webagenda gelanceerd. De Webagenda is een extra dienst die Complan aanbiedt en welke gekoppeld is aan de Novadent agenda. Met deze agenda kunnen uw patiënten online zelf hun afspraken maken, bekijken en aanpassen.

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

Complan
Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo: 0229 - 266 606.