Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Complan, Novadent en uiteraard Tandarts In De Wolken.


img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal 2018 volledig operationeel zijn. Hiermee zal de capaciteit fors worden uitgebreid en kunnen de aanvragen voor Tandarts In De Wolken in een hoger tempo worden afgehandeld.

img

Webagenda 2.0

Vrijdag 01.06.2018

Wij hebben een nieuwe Webagenda gelanceerd. De Webagenda is een extra dienst die Complan aanbiedt en welke gekoppeld is aan de Novadent agenda. Met deze agenda kunnen uw patiënten online zelf hun afspraken maken, bekijken en aanpassen.

img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal staan. Niet alleen heeft deze een modernere uitstraling gekregen, maar ook zal het eenvoudiger zijn om te navigeren naar de gewenste informatie d.m.v. een zoekfunctie. Ook zal de rubriek “Veel gestelde vragen” uitgebreid worden. Uiteraard kunt u met vragen ook terecht bij de medewerkers van onze afdeling Support.

img

Nieuwe medewerkers

Vrijdag 15.06.2018

De groei heeft ook als gevolg dat ons team is uitgebreid met nieuwe collega’s! Naast de vertrouwde stemmen, zult u dus ook nieuwe namen tegenkomen. De afdeling Services wordt versterkt door twee nieuwe technische medewerkers, Joey en Raymond. Op de afdeling Support komt u ook nieuwe namen tegen, Dilly en Jolanda, en de afdeling Sales is uitgebreid met drie accountmanagers; Jan, Paulo en Simone. 

Webagenda

De Complan Webagenda gebruikt u gekoppeld aan ons tandarts softwarepakket Novadent.

De patiënten van uw praktijk kunnen via de webagenda een afspraak in uw praktijk maken, hun toekomstige afspraken bekijken en afspraken afzeggen.
U bepaalt als beheerder van de webagenda welke type afspraken de patiënt wel of niet kan maken en/of afzeggen en op welke dagen en tijdstippen de patiënt een afspraak bij uw praktijk kan maken.

De webagenda op deze site is een voorbeeld van een webagenda zoals hij er voor uw praktijk zou kunnen uitzien. Natuurlijk wordt deze voor uw praktijk helemaal aangepast naar de stijl van uw eigen website.

Complan
Neme contact met ons op voor meer informatie of een demo: 0229 - 266 606.