Zorgmail

Dankzij een koppeling met ZorgMail kunt u rechtstreeks vanuit Novadent beveiligde mail versturen. Veilige communicatie en het online delen van informatie m.b.t. patiëntgegevens speelt een belangrijke rol in uw beveiliging. De AVG vereist ook mondzorgpraktijken bewust te zijn van hoe zij het verwerken, delen en overdragen van informatie beveiligen. Met Zorgmail zorgt u ervoor dat u aan deze eisen voldoet. Bovendien kunt u met de koppeling kiezen om de mail te versturen via uw reguliere account of om deze beveiligd te versturen via ZorgMail. Als u interesse heeft, neem dan contact op met de afdeling Sales voor de kosten.

Webagenda

De Complan Webagenda gebruikt u gekoppeld aan ons tandarts softwarepakket Novadent.

De patiënten van uw praktijk kunnen via de webagenda een afspraak in uw praktijk maken, hun toekomstige afspraken bekijken en afspraken afzeggen.
U bepaalt als beheerder van de webagenda welke type afspraken de patiënt wel of niet kan maken en/of afzeggen en op welke dagen en tijdstippen de patiënt een afspraak bij uw praktijk kan maken.

De webagenda op deze site is een voorbeeld van een webagenda zoals hij er voor uw praktijk zou kunnen uitzien. Natuurlijk wordt deze voor uw praktijk helemaal aangepast naar de stijl van uw eigen website.

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal …

Lees verder