Zorgmail

Dankzij een koppeling met ZorgMail kunt u rechtstreeks vanuit Novadent beveiligde mail versturen. Veilige communicatie en het online delen van informatie m.b.t. patiëntgegevens speelt een belangrijke rol in uw beveiliging. De AVG vereist ook mondzorgpraktijken bewust te zijn van hoe zij het verwerken, delen en overdragen van informatie beveiligen. Met Zorgmail zorgt u ervoor dat u aan deze eisen voldoet. Bovendien kunt u met de koppeling kiezen om de mail te versturen via uw reguliere account of om deze beveiligd te versturen via ZorgMail. Als u interesse heeft, neem dan contact op met de afdeling Sales voor de kosten.

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder