Voetmuis van Dental R.A.T.

De voetmuis is ideaal voor het hygiënisch invoeren van uw pocket- en paro-statussen. U bepaalt zelf de invoer volgorde, waardoor het programma automatisch stap-voor-stap door de status heen loopt. Als uw Novadent pakket nog niet zo is ingesteld, neem dan contact op met de Support afdeling en zij zullen uw helpen om dit in te stellen. De koppeling met de voetmuis is geheel kosteloos en zorgt ervoor dat u minder hoeft te klikken en hygiënischer te werk kan gaan!

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder