Voetmuis van Dental R.A.T.

De voetmuis is ideaal voor het hygiënisch invoeren van uw pocket- en paro-statussen. U bepaalt zelf de invoer volgorde, waardoor het programma automatisch stap-voor-stap door de status heen loopt. Als uw Novadent pakket nog niet zo is ingesteld, neem dan contact op met de Support afdeling en zij zullen uw helpen om dit in te stellen. De koppeling met de voetmuis is geheel kosteloos en zorgt ervoor dat u minder hoeft te klikken en hygiënischer te werk kan gaan!

Webagenda

De Complan Webagenda gebruikt u gekoppeld aan ons tandarts softwarepakket Novadent.

De patiënten van uw praktijk kunnen via de webagenda een afspraak in uw praktijk maken, hun toekomstige afspraken bekijken en afspraken afzeggen.
U bepaalt als beheerder van de webagenda welke type afspraken de patiënt wel of niet kan maken en/of afzeggen en op welke dagen en tijdstippen de patiënt een afspraak bij uw praktijk kan maken.

De webagenda op deze site is een voorbeeld van een webagenda zoals hij er voor uw praktijk zou kunnen uitzien. Natuurlijk wordt deze voor uw praktijk helemaal aangepast naar de stijl van uw eigen website.

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal …

Lees verder