Complan praktijkautomatisering

Novadent, een onmisbaar element in de mondzorg!

Novadent is hét software pakket voor de mondzorg. Doordat het pakket geheel gepersonaliseerd kan worden, is de software geschikt voor alle type praktijken; tandarts, mondhygiëne, jeugdinstellingen, bijzondere tandheelkunde en combinatie groepspraktijken.

De Novadent software biedt een volledige oplossing voor uw praktijkautomatisering van behandelkaart tot agenda, correspondentie, digitale röntgen en financiële administratie.

Novadent wordt aangeboden door Complan, opgericht in 1983 door M.S.M. de Jong.

Complan producten

Complan diensten

Aanvullend op het Novadent pakket levert Complan ook SMS-diensten en een webagenda welke u aan uw eigen praktijkwebsite kunt koppelen.

Tevens levert Complan ook een cloud-based variant van Novadent; Novadent C.

Voor meer informatie, stuur ons een e-mail.

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder