Overig..

EMRRH anamnese
De EMRRH anamnese software is tegenwoordig volledig in het Novadent programma geïntegreerd en kan kosteloos door al onze klanten gebruikt worden. Als u deze koppeling wenst te activeren, neem dan contact op met de Support afdeling en zij zullen dit dan voor u afhandelen.

Q-bridge en Weborder
 Als u regelmatig orderbonnen verstuurd naar tandtechnisch labarotira, dan is de koppeling met Q-bridge of Weborder wellicht handig. Met deze koppeling kunt u namelijk direct een digitale orderbon versturen vanuit Novadent.

Impdat
Deze software is bedoeld voor het documenteren van uw Implantologie behandelingen en materialen. Vanuit de behandelkaart kunt u Impdat opstarten en direct de gegevens van de geselecteerde patiënt raadplegen.

Dragon medical
Als u wenst uw Novadent met spraak te besturen en/of uw aantekeningen te dicteren, dan kunt u kiezen voor de Dragon medical dicteer-software. Deze koppeling is geheel gratis.

Florida Probe en Pa-On
Dankzij een koppeling met Florida Probe en Pa-On kunt u digitale pocket metingen direct verwerken. Vanuit de behandelkaart kunt u direct naar de externe software van de desbetreffende fabrikant om de digitale pocketmetingen bij de geselecteerde patiënt te maken of te bekijken. Deze metingen worden vervolgens in de externe software opgeslagen, dus niet binnen de paro-module in Novadent.

T-Scan
Als u gebruikt maakt van T-Scan dan kunt u, dankzij de koppeling, vanuit de behandelkaart de digitale conclusie- en atriculatie metingen bij de geselecteerde patiënt opslaan of eerdere metingen hier raadplegen.

Webcam en IP camera
Door een webcam of IP camera aan Novadent te koppelen kunt u foto’s van uw patiënten maken en deze als pasfoto bij de patiënt oslaan. Pasfoto’s zijn zichtbaar in de behandelkaart, agenda en wachtkamer module. Deze functionaliteit is kosteloos en in alle pakketten beschikbaar!

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder