Over ons

Complan biedt tandarts- en mondhygiënepraktijken een oplossing voor de praktijkautomatisering. Dit software pakket heet Novadent en dit wordt ook aangeboden als Cloud oplossing onder de naam Tandarts In De Wolken. 

Zodra u contact opneemt met Complan zal, afhankelijk van uw vraag, iemand van de afdeling Sales, Support of Services u te woord staan. De afdeling Sales helpt u met al uw vragen omtrent de aanschaf van nieuwe producten of diensten. Bovendien zijn zij uw aanspreekpunt wanneer uw praktijksituatie wijzigt, denk hierbij aan uitbreiding, beëindiging, overname, splitsing of samenvoeging van praktijken. 

De afdeling Support bestaat uit een team van ex-tandartsassistentes die weten wat er in de praktijk speelt. Naast de handleiding, die u met de F1 toets in Novadent kunt openen, kunnen zij u wegwijs maken in het pakket en helpen deze zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Indien uw vragen erg technisch van aard zijn zal u doorverbonden worden met de afdeling Services. Er zit altijd een Service Engineer klaar om uw vragen telefonisch te beantwoorden.  Daarnaast zijn onze Field Service Engineers altijd beschikbaar voor een bezoek aan uw praktijk voor de levering van nieuwe apparatuur, onderhoud of technische problemen.  

De tarieven van de technische dienst vindt u in de tabel hieronder:
Standaard tarief (100%): € 75,- per uur Voorrijkosten € 90,-
Spoed tarief uiterlijk de volgende werkdag (125%): € 93,75 per uur Voorrijkosten € 112,50
Spoed tarief dezelfde werkdag (150%): € 112,50 per uur Voorrijkosten € 135
Remote werkzaamheden: Per 30 minuten € 37.50, met een minimum van 30 minuten

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Maak gebruik van onze Klassikale cursussen.

Woensdag 18.09.2019

Complan biedt diverse klassikale cursussen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze …

Lees verder
img

Cursusprogramma 2019/2020 bekend

Woensdag 31.07.2019

Beste Novadentgebruikers,

Het nieuwe cursusprogramma voor eind 2019 en begin 2020 is bekend gemaakt.

Deze kunt u hier

Lees verder