NovaX

Geïntegreerde röntgenmodule van Novadent

Indien u al een bestaand röntgenpakket gebruikt, hoeft dit geen probleem te vormen. Wij kunnen uw foto's vanuit bijna alle pakketten converteren en deze komen dan in uw Novadent programma.

Met de geïntegreerde NovaX röntgenmodule zijn uw digitale röntgenfoto's en overige foto's direct beschikbaar in de patiëntenkaart. Deze fotostrip is uit te breiden met een automatisch samengesteld overzicht van de laatste twee bitewingseries van de patiënt. Deze reeksen kunt u door een dubbelklik gelijk vergroot in het NovaX scherm bekijken.

NovaX beschikt over alle noodzakelijke beeldbewerking- en meetfuncties die u van een röntgenpakket kunt verwachten. Het biedt u o.a. de mogelijkheid om foto's van collega's, die u via email ontvangt, direct uit uw mailbox te importeren.

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Maak gebruik van onze Klassikale cursussen.

Woensdag 18.09.2019

Complan biedt diverse klassikale cursussen aan die u ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van onze …

Lees verder
img

Cursusprogramma 2019/2020 bekend

Woensdag 31.07.2019

Beste Novadentgebruikers,

Het nieuwe cursusprogramma voor eind 2019 en begin 2020 is bekend gemaakt.

Deze kunt u hier

Lees verder