NovaX

Geïntegreerde röntgenmodule van Novadent

Indien u al een bestaand röntgenpakket gebruikt, hoeft dit geen probleem te vormen. Wij kunnen uw foto's vanuit bijna alle pakketten converteren en deze komen dan in uw Novadent programma.

Met de geïntegreerde NovaX röntgenmodule zijn uw digitale röntgenfoto's en overige foto's direct beschikbaar in de patiëntenkaart. Deze fotostrip is uit te breiden met een automatisch samengesteld overzicht van de laatste twee bitewingseries van de patiënt. Deze reeksen kunt u door een dubbelklik gelijk vergroot in het NovaX scherm bekijken.

NovaX beschikt over alle noodzakelijke beeldbewerking- en meetfuncties die u van een röntgenpakket kunt verwachten. Het biedt u o.a. de mogelijkheid om foto's van collega's, die u via email ontvangt, direct uit uw mailbox te importeren.

Webagenda

De Complan Webagenda gebruikt u gekoppeld aan ons tandarts softwarepakket Novadent.

De patiënten van uw praktijk kunnen via de webagenda een afspraak in uw praktijk maken, hun toekomstige afspraken bekijken en afspraken afzeggen.
U bepaalt als beheerder van de webagenda welke type afspraken de patiënt wel of niet kan maken en/of afzeggen en op welke dagen en tijdstippen de patiënt een afspraak bij uw praktijk kan maken.

De webagenda op deze site is een voorbeeld van een webagenda zoals hij er voor uw praktijk zou kunnen uitzien. Natuurlijk wordt deze voor uw praktijk helemaal aangepast naar de stijl van uw eigen website.

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal …

Lees verder