NovaX

Geïntegreerde röntgenmodule van Novadent

Indien u al een bestaand röntgenpakket gebruikt, hoeft dit geen probleem te vormen. Wij kunnen uw foto's vanuit bijna alle pakketten converteren en deze komen dan in uw Novadent programma.

Met de geïntegreerde NovaX röntgenmodule zijn uw digitale röntgenfoto's en overige foto's direct beschikbaar in de patiëntenkaart. Deze fotostrip is uit te breiden met een automatisch samengesteld overzicht van de laatste twee bitewingseries van de patiënt. Deze reeksen kunt u door een dubbelklik gelijk vergroot in het NovaX scherm bekijken.

NovaX beschikt over alle noodzakelijke beeldbewerking- en meetfuncties die u van een röntgenpakket kunt verwachten. Het biedt u o.a. de mogelijkheid om foto's van collega's, die u via email ontvangt, direct uit uw mailbox te importeren.

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder