Complan, leverancier van tandheelkundige software

Kies voor een persoonlijke aanpak!

Ons kantoor is gevestigd in Hoorn (NH). Ondanks onze noordelijke ligging maken mondzorg-praktijken door heel Nederland gebruik van onze producten en diensten.

Mede door onze persoonlijke betrokkenheid en inventieve aanpak zijn vele hiervan al jaren
tevreden gebruikers van onze tandheelkundige software. In de loop der jaren is Complan
uitgegroeid tot een ervaren en betrouwbare partner voor automatisering in de mondzorg.

De kern van Novadent
Complan is in 1983 opgericht door tandarts M.S.M. de Jong.
Zijn praktijkervaring is nog altijd terug te vinden in de opbouw van onze software.
Het zo efficiënt mogelijk invoeren en declareren van behandelingen staat centraal.

Complan's karakter


Klanttevredenheid en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. Naast een goede service bieden wij ook diensten die het gebruik van Novadent verrijken zoals NovaX, de Webagenda, SMS module en Cloudoplossing; Tandarts In De Wolken.

Lees verder

Werken in een beveiligde omgeving


Tandarts In De Wolken is een aanvullende dienst waarmee u werkt vanuit een NEN 7510/ISO 27001 gecertificeerde omgeving. Dit vormt een grote stap op weg naar een juiste AVG implementatie. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen met één van onze accountmanagers.

Lees verder

Bulk afspraakherinneringen sturen


Bent u veel tijd kwijt aan patiënten die niet op het geplande tijdstip op komen dagen? Dan is de SMS dienst wellicht de juiste oplossing voor u! Met de SMS dienst kunt u zelf herinneringen per SMS versturen aan uw patiënten. Dit is geheel te personaliseren zodat u het volledig in de hand heeft.

Lees verder

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
Complan
Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo: 0229 - 266 606.