Cursus Baliewerkzaamheden

In de cursus Baliewerkzaamheden maakt u kennis met het programma Novadent en worden u de basishandelingen bij gebracht die nodig zijn voor uw werkzaamheden als balie assistent.

Hoorn (Van der Valk Hotel)

Cursusprogramma:
> Patiëntenbestand: Patiëntgegevens invoeren, debiteur gegevens bewerken, verzekeringsgegevens controleren, adreswijzigingen verwerken en patiëntenkaart mailen.
> Behandelkaart: Invoeren eenvoudige verrichting, directe nota aanmaken, kopie nota printen/ mailen, anamnese invoeren/ bijwerken.
> Boekhouding: contante en PIN betalingen verwerken, (foutieve) nota's afboeken.
> Agenda: basishandelingen zoals (combinatie) afspraken maken, gebruik planmodule, afspraken verplaatsen en bewerken. (níet het opzetten/ beheren van de digitale agenda).
> Taken: Kennismaking met onderdeel Taken voor interne communicatie.
> Correspondentie: inkomende en uitgaande correspondentie beheren en bewerken. (uitgaande van bestaande sjablonen).

Duur: één dagdeel.

Prijs: € 150.- excl. btw per persoon

Deze cursus is niet beschikbaar

Wilt u informatie over deze cursus?

Losse e-mail sturen: info@complan.nl
Direct bellen: 0229-266 606

img

Nieuwe medewerkers

Zaterdag 01.09.2018

De groei heeft ook als gevolg dat ons team is uitgebreid met nieuwe collega’s! Naast de vertrouwde stemmen, zult u dus ook nieuwe namen tegenkomen. De afdeling Services wordt versterkt …

Lees verder
img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder