Complan Online Backup

Maak dagelijks automatisch een backup van uw praktijkgegevens in de cloud.

Complan Online Backup, uw praktijkdata veilig opgeslagen in de Cloud

Niet volledig in de Cloud maar wel uw backup online door Complan geregeld? Dat kan nu ook! Met Complan Online Backup wordt dagelijks automatisch een kopie van uw praktijkgegevens gemaakt.

Hoe werkt het?

Bij Complan Online Backup wordt op uw Windows server een backup cliënt geïnstalleerd welke een dagelijkse automatische backup via een beveiligde internetverbinding verzorgt.

De backup software wordt bij (remote) installatie door onze technische dienst ingesteld naar uw wensen. 

Uw backups worden 7 dagen bewaard. Hierna worden zij vernietigd.

Waar worden mijn bestanden opgeslagen?

Uw backups worden op geslagen in een datacenter in Nederland. In dit datacenter zijn alle mogelijke voorzorgmaatregelen m.b.t de veiligheid van uw gegevens genomen (ISO 27001 certificering). Daarnaast worden uw gegevens met professionele encryptie versleuteld opgeslagen zodat een onbevoegd persoon deze nooit kan lezen.

Kan ik mijn bestanden zelf terugzetten?

In geval van calamiteiten zoals een computercrash, brand, diefstal of waterschade is het snel terug krijgen van u bestanden de eerst prioriteit. Complan helpt u kosteloos bij het terughalen van uw bestanden uit de online backup.

Uiteraard kunt u via de backupsoftware ook zelf eenvoudig bestanden terugzetten. De backup software wordt geleverd met een duidelijke handleiding en onze helpdesk is beschikbaar voor telefonische ondersteuning.

Wat kost Complan Online backup?

Voor Complan Online Backup betaalt u een vast bedrag van € 10,- per maand. Daarnaast wordt € 0,70 per GB data aan backup in rekening gebracht. Bij een backupgrootte van meer dan 150 GB vervallen de vaste maandelijkse kosten van € 10,- en wordt er alleen € 0,70 per GB gerekend. Prijzen exclusief btw.

De backup grootte wordt bepaald door elke maand het totaal aan gebruikte data te meten. Het meetpunt ligt in week 1 van de volgende maand.

De kosten voor de remote installatie werkzaamheden bedragen € 35,- per 30 min. Indien installatie op locatie noodzakelijk is, worden voorrijkosten en arbeidsloon in rekening gebracht.

Hoe abonneer ik mij op Complan Online backup?

Wanneer u gebruik wilt gaan maken van de dienst Complan Online Backup, kunt u hiervoor contact opnemen met onze verkoop afdeling. Zijn sturen u de benodigde overeenkomst toe welke u ondertekend aan ons retourneert. Onze technische dienst neemt vervolgens contact met u op voor een (remote) installatie-afspraak.

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder