Complan Valens B.V.

Over ons

Complan is in 1983 opgericht door tandarts M.S.M. de Jong en biedt nog altijd alle aspecten van de automatisering aan vanaf één adres.


Contact

Complan Valens B.V. is gevestigd in Hoorn (Noord-Holland) en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00.

Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van ons contact formulier. Uw vraag wordt dan de volgende werkdag in behandeling genomen.


NEN/ISO Certificering

Ransomware; hoe je er tegen te wapenen zonder dat het onwerkbaar wordt.

Vanaf november 2017 heeft Peter de Jong, directeur van Complan en Tandarts in de Wolken en ervaringsdeskundige NEN & ISO elke maand een column in het NT op het gebied van Privacy & security.


Vacatures

Complan is gevestigd in Hoorn en heeft minder dan 30 medewerkers. Het is dus een klein, persoonlijk bedrijf met korte lijntjes en een informele werksfeer.

Bij Complan werk je in een klein team van ongeveer vijf personen en samen zet je, je in om de klanten een mooi product en vooral een goede service aan te bieden.

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Stuurt u ons gerust een open sollicitatie op!


Webagenda

De Complan Webagenda gebruikt u gekoppeld aan ons tandarts softwarepakket Novadent.

De patiënten van uw praktijk kunnen via de webagenda een afspraak in uw praktijk maken, hun toekomstige afspraken bekijken en afspraken afzeggen.
U bepaalt als beheerder van de webagenda welke type afspraken de patiënt wel of niet kan maken en/of afzeggen en op welke dagen en tijdstippen de patiënt een afspraak bij uw praktijk kan maken.

De webagenda op deze site is een voorbeeld van een webagenda zoals hij er voor uw praktijk zou kunnen uitzien. Natuurlijk wordt deze voor uw praktijk helemaal aangepast naar de stijl van uw eigen website.

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal …

Lees verder