Complan Valens B.V.

Over ons

Complan is in 1983 opgericht door tandarts M.S.M. de Jong. Zijn praktijkervaring is nog altijd terug te vinden in de opbouw van onze software. Het zo efficiënt mogelijk invoeren en declareren van behandelingen staat centraal.


Contact

Complan Valens BV is gevestigd in Hoorn (Noord-Holland) en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00.

Buiten deze tijden kunt u gebruik maken van ons contact formulier. Uw vraag wordt dan de volgende werkdag in behandeling genomen.


NEN/ISO Certificering

Ransomware; hoe je er tegen te wapenen zonder dat het onwerkbaar wordt.

Vanaf november 2017 heeft Peter de Jong, directeur van Complan en Tandarts in de Wolken en ervaringsdeskundige NEN & ISO elke maand een column in het NT op het gebied van Privacy & security.


Vacatures

Complan is gevestigd in Hoorn en heeft minder dan 30 medewerkers. Het is dus een klein, persoonlijk bedrijf met korte lijntjes en een informele werksfeer.

Bij Complan werk je in een klein team van ongeveer vijf personen en samen zet je, je in om de klanten een mooi product en vooral een goede service aan te bieden.

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Stuurt u ons gerust een open sollicitatie op!


Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Helpkaarten voor Novadent beschikbaar

Dinsdag 30.07.2019

Beste Novadentgebruiker,

Soms is het lastig om bepaalde zaken in te richten in Novadent. Daarom hebben we simpel te volgen Helpkaarten gemaakt die beschikbaar zijn voor u!
Lees verder

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder