Barcode Scanner

Sommige praktijken kiezen ervoor om te werken met een barcode scanner. Patiënten kunnen zichzelf dan via de barcodes op hun afspraakkaartjes digitaal aanmelden in uw wachtkamer. Dankzij de koppeling kunt u dus direct zien wie er wel of niet aanwezig is. Daarnaast kunt u ook een (touchscreen) scherm in uw praktijk ophangen middels welke patiënten zichzelf aanmelden.

Zowel op de barcode scanner als het aanmeldscherm kunt u uw eigen praktijklogo en/of boodschap weergeven. Deze functionaliteit is kosteloos en in alle Novadent pakketten beschikbaar!..

Webagenda

De Webagendais een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Tweede datacenter

Dinsdag 17.07.2018

Om tegemoet te komen aan de enorme interesse in de aanvullende diensten van Tandarts In De Wolken, wordt op dit moment een tweede datacenter ingericht. Deze zal vanaf het derde kwartaal …

Lees verder
img

Nieuwe website Complan

Zondag 01.07.2018

Eén van de andere projecten is het vernieuwen van onze website. Momenteel wordt hier de laatste hand aan gelegd. Het vooruitzicht is dat de vernieuwde website deze zomer online zal …

Lees verder