Barcode Scanner

Sommige praktijken kiezen ervoor om te werken met een barcode scanner. Patiënten kunnen zichzelf dan via de barcodes op hun afspraakkaartjes digitaal aanmelden in uw wachtkamer. Dankzij de koppeling kunt u dus direct zien wie er wel of niet aanwezig is. Daarnaast kunt u ook een (touchscreen) scherm in uw praktijk ophangen middels welke patiënten zichzelf aanmelden.

Zowel op de barcode scanner als het aanmeldscherm kunt u uw eigen praktijklogo en/of boodschap weergeven. Deze functionaliteit is kosteloos en in alle Novadent pakketten beschikbaar!..

Webagenda

De Webagenda is een online agenda die gekoppeld is aan de agenda in uw Novadentpakket.

Via de Webagenda kunnen uw patiënten zelf nakijken wanneer zij een afspraak hebben en kunt u patiënten toestaan zelf afspraken te maken, af te zeggen of te verplaatsen in door u aangegeven tijdstippen in de agenda. De Webagendawordt door Complan beheerd en onderhouden en kan volledig passend bij een eigen website worden ontworpen.

img

Cursusprogramma voor de eerste helft van 2019 bekend!

Maandag 13.05.2019

Beste Novadentgebruikers,

Afgelopen week is het cursusprogramma voor de eerste helft van 2019 bekend gemaakt. 

Deze kunt u

Lees verder
img

Nieuwe medewerkers

Zaterdag 01.09.2018

De groei heeft ook als gevolg dat ons team is uitgebreid met nieuwe collega’s! Naast de vertrouwde stemmen, zult u dus ook nieuwe namen tegenkomen. De afdeling Services wordt versterkt …

Lees verder